Gyakran Ismételt Kérdések

  • Miért érdemes parfümöket használni?

Senki sem szeret rossz szagot érezni! Az emberek ösztönösen kerülik azokat, akiknek rossz szaga van, vagy kevesebbet beszél velük, vagy fizikailag kerüli őket. Gondolj arra, hogy hányszor kerültél el valakit csak a szaga miatt? Lehet, hogy bővíteni szeretnéd a társasági körödet, vagy randevúzni (vagy mindkettőt), az időjárásnak megfelelő illat viselése lehetővé teszi, hogy jó illatokat érezhess, és több közösségi interakciót vonzz. Az illatanyagok viselése a ruhád mellett, hogy jól nézz ki és jó illatod legyen mások számára biztosan fokozzák a társas interakciót, és a több bók mindig jó önbizalomnövelő! Arról nem is beszélve, hogy jó jégtörő beszélgetésindító lehet! "A parfüm az a művészet, amely megszólaltatja az emléket." - Francis Kurkdjian Nem ritka, hogy egy illat egy adott emléket idéz elő, például egy varázslatos deja vu pillanatot. Biztos vagyok benne, hogy néhány illat ugyanezt teszi veled! Amikor egy különleges illatot viselsz egy különleges eseményen, vagy ha egy adott illatot viselsz, miközben emléket alkotsz, akkor bizonyos mértékig te irányítasz. Miért nem hozol létre emlékeket, amelyekre emlékezhetsz, amikor megérzed azt az illatot? Az élet túl rövid, legyen a Tiéd az irányítás!

  • Hova fújjam a parfümöt?

Fújd a pulzuspontokra, a nyakra. A pulzuspontokat a karodon is alkalmazhatod. A parfümöt csak a bőrre szabad felvinni. Javasoljuk, hogy zuhanyozás/fürdés után használj parfümöt (amikor a bőröd összességében friss).

  • Mennyire tartósak a parfümjeink?

Átlagosan 8-14+ óráig tartanak, de ez nagyban függ a bőrtípusodtól és attól is, hogy milyen parfümöt választasz, annak erősségétől és hogy a bőröd hogyan reagál rá.

  • Meg tud változni a parfüm illata?

Hosszú távon igen, ez megtörténhet. Mivel mindennek van lejárati ideje, így a parfümöknek is. Miután kiöntöttük, 2 éven belül fel kell használni a teljes hatás érdekében.

  • Érnie kell a parfümnek miután megkaptam?

Az érlelés hatalmas téma, és sok mindentől függ. Mindenekelőtt attól függ, hogy az illatgyártó cég mennyi ideig tartotta alkotásait a megjelenés előtt, és mikor keverték össze. A hideg és meleg hőmérséklet változtathat rajta, de nagyon sok minden történhet szállítás közben, és egyes parfümök túlságosan ki vannak téve a napnak szállítás közben. A Nichery Fragrances illatainak az esetek 99%-ában nem kell érlelődniük, mivel mindig az oldalukra toljuk őket, hogy érjenek, mielőtt eladnánk őket. Ha kapsz egy illatot, és úgy gondolod, hogy több időre van szüksége, tartsd sötét helyen, és hagyd állni néhány hétig/hónapig, időnként tesztelve, amíg úgy gondolod hogy illat tökéletes nem lesz.

  • Miért más a parfüm illata, mint a palackban, vagy a papíron, illetve a bőrömön?

Képzeld el, hogy leülsz a szobádban a barátaiddal ,és az egyik barátod jobban izzad, a másiknak több a pattanása, az egyiknek puhább a bőre, miközben több zsír vagy izom van a bőrük alatt. Gondolod, hogy az illat mindenki bőrén ugyanaz marad, és ugyanúgy fog kivetülni? Ami azt illeti, nem! Mint az egyedi emberek, mindannyian mások vagyunk, és a bőrünk is. Egyes illatanyagok őrülten jót sugároznak az egyik bőrön, és csodálatos illatúak, míg egy másik bőrön nem lesz ugyanaz. Ez a szomorú igazság. Nagyon szomorú voltam, amikor teszteltem az „Ibiza”-t, nem olyan volt az illata, mint amilyennek elképzeltem a bőrömön. Adtam egy illatot a barátomnak, hogy próbálja ki, és az teljesen más történet volt. 12+ órát vetített, és csodálatos illata volt. Szembe kell néznünk azzal, hogy nem minden illat passzol hozzánk. Ez az oka annak, hogy amikor megérzed az illatanyagot a papíron, előfordulhat, hogy az nem ugyanaz, mint a bőrödön. Az illat folyékony formában történő szagolása az alkoholban szuszpendált olajok illatát jelenti. Az alkoholos szuszpenzióban az olajok nem tudnak teljesen oxidálódni, ezért folyékony formában megszagolva az illat nem „telt” szagú. Ez az oka annak, hogy az üzletek arra kérnek, hogy permetezd a teszter csík papírra az illat alapjaként.