Rólunk

Pár éve kezdődött minden, amikor két fiatal srácnak a parfümök teljesen elvették az eszét. A világ összes pénzét elköltötték volna a legdrágább niche parfümökre, ám olcsóbb alternatívákat kerestek, de nem találták meg a tökéletest. Ekkor jött az ötlet, hogy miért ne gyártanának saját parfümöket, amiket elérhetővé és megfizethetővé tesznek a nagyközönség számára.

Mivel Franciaország az európai illatanyag epicentrumában van, és széles körben a parfümök fővárosaként tartják számon, a francia parfümgyártónkkal való együttműködés biztosította, hogy a Nichery Fragrances az illatgyártás élvonalában legyen az innovatív megközelítésével és belső, történelmi tudása által.

Illatjegy palettáink folyamatosan bővülnek.

A Nichery Fragrances-nél mesterien és megfizethető áron készítünk egyedi, luxus illatot, csak is számodra. Ennek során arra törekszünk, hogy életben tartsuk álmaid, hogy a legjobban érezd magad, még akkor is, ha az élet próbára tesz. Nem titok, hogy az idők hajnala óta egy illat puszta nyoma is mindent elsöprő hatással van érzelmeinkre.

Az illat kiaknázza érzéseinket, láthatatlan erővel rendelkezik, hogy reggelente feldobja hangulatunkat. Megnyugtat, amikor egyensúlyt kell találnunk, felidéz egy boldogan megélt emléket, vagy azt az érzést, hogy egy olyan szeretettel teli puha ölelésben vagyunk, mint a kasmír.

Azt mondják, hogy több az űrhajós, mint a parfümőr, a Nichery Fragrances-nél büszkék vagyunk arra, hogy tisztelt parfümőreink a tudósok és a költők névadó keveréke. Nemcsak a molekulák nyelvét beszélik, hanem mélyen megértik a szív dolgát. Ahogyan a zenészek sem találnak ki új hangokat szonátáik megkomponálásához, parfümőreink átrendezik és eljátszanak a hangjegyekkel, hogy megtalálják a Te egyedi összhangodat.

Miről szólnak az illataid? Suttogás vagy kiáltás?

A Nichery Fragrances mesterien megalkotja és palackba tölti a vágyaid illatait.